Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Mekanikker søges her og nu

Job & handel 
05/07/17 

 
 
 

ACD ProRacing, der kører i Yokohama SuperCup søger en mekanikker.
Hvis du har lyst til og mod på at blive en del af et lille, men seriøst team, så se her.

Bilen er en Honda Integra DC 5 Type R, og det er en af de hurtigste biler i klassen. Du skal have hænderne skruet rigtigt på, have god humor, og ikke mindst lyst til at skrue i en rigtig racerbil. Har du erfaring med opsætning af undervogn vil det absolut være en fordel, men det er ikke et krav. Teamet har allerede en mekanikker, og en tuner tilknyttet, så du får nogle gode kollegaer.


(Foto: Keld Dohm)

Hvis du har lyst til en stor oplevelse allerede i næste uge, så drager teamet til Lausitzring i Tyskland den 13. – 16. juli.
Jobbet er ulønnet, men du vil få dækket alle dine omkostninger. Teamet er hjemmehørende i Randers.

Ønsker du at vide mere, så kontakt teamejer Jakob Borum på 28 35 60 00, eller proracing@mail.dk. Og du kan se lidt mere her på Facebook: ACD Pro Racing Jakob Borum

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.