Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Holmgaard-klanen har travlt

12 Hours 
30/06/17 

Holmgaard-klanen har travlt i denne tid. Den yngste generation anført af Magnus Holmgaard og Jonas Hegner Rasmussen sikrede sig i sidste weekend med en sejr på Padborg Park mesterskabet i A6-klassen i Danish Endurance Championship, og i denne weekend skal den ældre generation – i form af Kim Holmgaard – gæste en legendarisk racerbane for at køre en afdeling af den internationale 24H Series.
 

”Det er den italienske Imola-bane, jeg skal køre på, og her blev der i en lang årrække i firserne og halvfemserne blandt andet kørt Formel 1-løb,” siger Kim Holmgaard.


Kim Holmgaard skal i weekenden køre i denne Peugeot 308 på Imola banen
(Foto: Team Eltran Peugeot)

”Jeg skal deltage i løbet sammen med mit internationale hold, Team Altron Peugeot. Jeg skal køre sammen med Guillaume Roman og Thierry Blaise i teamets nye Peugeot 308 i TCR-klassen, og vi håber i den grad på, at vi kan få vasket den lussing af os, som vi måtte indkassere ved den seneste afdeling på Paul Ricard.”

Og der er god grund til, at et godt resultat kan være muligt. Siden seneste løb har Team Altran Peugeot gennemført en række opdateringer af bilen.

”På den måde skulle vi gerne kunne være mere konkurrencedygtige og forsvare vores føring i touring car-klassen inden det næste løb, der køres i august på Portimao-banen i Portugal,” siger Kim Holmgaard.


På Padborg Park sikrede Magnus Holmgaard og Jonas Hegner Rasmussen sig et DEC-mesterskab
(Foto: Team Eltran)

I sidste weekend var det Magnus Holmgaard og Jonas Hegner Rasmussen, der sørgede for gode resultater til familien. I deres Seat Leon TCR vandt de et fire-timers løb på Padborg Park, og sammen med resultaterne tidligere på sæsonen scorede de dermed så mange point, at de ikke kan indhentes i toppen af tabellen for den såkaldte A6-klasse i Danish Endurance Championship.

Team Altran Peugeot


Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Magnus Holmgaard
  • Imola
  • 01/07/17 - Imola - 12 Hours
  •