F4 NEZ

Christian Lundgaard skal forsvare mesterskabsføringen i Estland

F4 NEZ
30/06/17

Christian Lundgaard deltager i weekenden i fjerde afdeling af SMP Formel 4 NEZ mesterskabet, der afvikles på auto24ring i Parnu, Estland. Efter nogle travle uger, hvor den unge Renault Sport Academy kører også har deltaget i det danske Renault Formel 4 mesterskab og ikke mindst vandt tre sejre i første afdeling af det spanske Formel 4 mesterskab, er han tilbage i det mesterskab, hvor han deltager hele sæsonen. Efter en sejr ved seneste afdeling på Ahvenisto i Finland, fører 15-årige Christian mesterskabet med 2 point foran spanske Xavier Lloverance og 21 point foran russiske Alexander Smolyar.

Sammen med sit hollandske team MP Motorsport satser Christian på flere sejre. "Kvalifikationen bliver igen vigtig" forklarer Christian fra Estland. "Jeg har testet to dage på banen, så jeg kender den godt. Banen er svær at overhale på, men jeg tror at den kan byde på noget godt ræs og forhåbentligt nogle fede overhalinger, hvis det bliver nødvendigt. Mit mål er selvfølgelig at blive ved med at lære og så score så mange point, så jeg kan udbygge min føring i mesterskabet".

(Foto: F4Spain.com)

Første kvalifikation, hvor hurtigste og næsthurtigste tid afgør startplaceringer til løb et og to, afvikles lørdag kl. 8.00. Første løb, der køres over 25 minutter + en omgang, køres lørdag kl. 12.20 og andet løb, der afvikles over 18 minutter + en omgang, kl. 17.45. Kvalifikationen der giver startplaceringerne til løb tre, afvikles søndag kl. 9.00 og løbet, der køres over 25 minutter + en omgang, starter kl. 11.25. Alle tider angivet i dansk tid.

Løbene kan følges via livestreaming på nettet. Tjek Lundgaard Racing eller SMP F4 Championship på Facebook, hvor link lægges op når eksakt information haves.