Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

BMW Williams præsenterer deres helt ny FW25

Formel 1 
31/01/03 

BMW Williams teamet præsenterede her til formiddag deres nye racer for de indbudte pressefolk på Circuit de Catlunya. Der er tale om et helt nyt design så den nye FW25 har meget lidt til fælles med sin forgænger. Sidste års FW24 viste sig meget pålidelig gennem det meste af sidste sæson, men den haltede noget bag efter i forholdet til de alt dominerende Ferrari'er havd angik aerodynamik, og det blev derfor beslutte at dette års FW25 skulle konstrueres omkring et helt nyt koncept.
 

FW25 er designet af et designer team ledet af Williams chef designer Gavin Fisher, og arbejdet er forgået på Williams hovedkvarter i Grove, men motoren er konstrueret hos BMW i deres hovedkvarter i München, under opsyn af Heinz Paschen som er direktør Formel 1 afdelingen.


(Fotos: BMW Motorsport)

Om den nye FW25 udtaler Frank Williams:
"Vi er vel forberedt og fuldstændig fast besluttet på at komme til tops. Vi har et innovativt chassis som er et produkt af en helt ny tankegang, og med den helt nye BMW P83 motor som BMW har udviklet er mere kraftfuld en tidlige. Med Juan Pablo Montoya og Ralf Schumacher har vi to køre der kan vinde, og de er godt støttet af et erfarent og målrettet team. Dertil kommer at vi er meget imponerede over de fremskridt som Michelin har gjort gennem vinteren."

Senere på dagen kørte Juan Pablo Monoya det man kalder en installations omgang, hvorefter colombianeren vendte tilbage til pit'en.
Det er normalt at der køres et par omgange til ære for pressen, så hvad der ligger som grund til sparsomme tid på banen vides ikke.

Sædder

Læs mere om:
  • Juan Pablo Montoya
  • Ralf Schumacher
  • BMW WilliamsF1 Team
  •