Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen igen til start for Alegra Motorsport på Watkins Glen:

SportsCar
Championship 

29/06/17 

Jagter ny triumf efter sæsonens åbningssejr på Daytona
Det er en travl Michael Christensen, som efter et uforudsigeligt Le Mans drager mod USA og den amerikanske IMSA SportsCar serie, hvor den danske Porsche fabrikskører i kommende weekend deltager i ”Sahlen’s Six Hours Of The Glen” sammen med Alegra Motorsport.
 


(Foto: Porsche PR)

”Le Mans var helt som forventet et rigtig intenst løb. Desværre kørte vi af banen i de sene nattetimer, og beskadige bilen i en grad, som gjorde, at vi ikke kunne fortsætte. At udgå på den noget, var en hård oplevelse og bestemt en situation, som krævede ekstra fokus at takle. Vi var godt kørende frem til uheldet. Det var helt utroligt ærgerligt, og noget som påvirkede mig meget overfor teamet samt alle gutterne, der havde ydet en ekstraordinær indsats,” fortæller Michael Christensen.

Danskeren var også udlånt fra Porsche til Alegra Motorsport i sæsonpremieren, hvor teamet vandt 24-timers løbet på Daytona efter en nervepirrende afslutning på løbet.

”Jeg glæder mig til Watkins Glen, der er en rigtig fedt sted at køre. En klassisk, oldschool amerikansk racerbane, som altid byder på tæt motorløb og masser af spænding,” fortæller danskeren forud for weekendens udfordringer.

Det er nemlig en historisk racerbane, der venter Michael Christensen i weekendens afdeling af IMSA SportsCar Championship. Watkins Glen International har igennem årtier fascineret og begejstret racerkørere fra Formel 1 til sportsvogn, og traditionel tiltrækkes i titusindvis af tilskuere til racerbanen beliggende syd for New York.


(Foto: Porsche PR)

6-timers løbet på Watkins Glen har hele 39 biler til start, hvor af de 17 deltager i GTD feltet sammen med Alegra Motorsport.

”Det er altid spændende i IMSA-serien. Løbene er meget intense, og i et felt med så stort et deltagerantal er det vigtigt, at vi holder os væk fra uheld i løbets indledende timer. Det lyder nemmere end det er, men vi ved hvad det kræver og pokalen fra Daytona savner selskab,” slutter danskeren.

www.michaelkchristensen.com

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Watkins Glen
  • 02/07/17 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •