Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Endnu en uheldig weekend for Peder T.

Rallycross - DM 
26/06/17 

Efter den meget uheldige weekend i Løvel til Bededagsløbet, skulle Peder og teamet have været med til Åbningsløbet i Esbjerg. Desværre nåede Peder ikke at få samlet Volvo’en, så det blev i den noget uvante rolle som tilskuer.
 

Peder nåede at samle motoren, så han var klar til at hente vigtige DM point i Nysum til DM 3.


(Foto: Hoffmann Foto)

Men det blev en kort fornøjelse, for allerede under træningen begyndte bilen op skyde røg ud og lød meget underlig. Volvo’en kunne til nød trille tilbage til depotet, hvor Peder opdagede at der var små alu spåner i luftfilteret. Noget der absolut ikke skal være der.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu er Peder og teamet kommet hjem og har desværre konstateret, at det er et ventilhoved som gået i stykker og har lavet stor skade på både motorblokken og topstykket.
Nu går jagten ind på de rigtige dele så motoren kan blive klar til DM 4, som foregår til den traditionsrige Motorsportsfestival i uge 30 i Sæby.


(Foto: Hoffmann Foto)

Majken Langhoff
Peder T. Rallycross


Læs mere om:
  • Nysum
  • 25/06/17 - Nysum - Rallycross - DM - DM
  •