Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

En fantastisk weekend er slut

Formel 5 
26/06/17 

Efter en lidt turbulent start på sæsonen, vil vi gerne takke Banesportsudvalget for at have lyttet til vores oprindelige forslag om afviklingsform for løbene - nemlig med forskudt start. Og deres beslutning viste sig at give det perfekte udbytte. Masser af fede kampe hele vejen ned gennem feltet og med gode dueller og tæt løb, både i F4 klassen og i vores egen klasse.
 

Hele klassen har haft en rigtig god weekend med godt humør og positiv stemning, og det bragte gode minder frem fra sidste sæson, hvor vi også havde en fed sæson, med god stemning i hele klassen. Mere af det tak :-)


Den hurtige bane bød på tætte kampe mellem kørerne i Formel 5 feltet. Her fører Casper T. Hansen an, tæt forfulgt af resten af feltet.

En defekt gearkasse I lørdagens heat, gav dog rynker i panden hos Lindhard Motorsport, men der sidder et stort hjerte hos Valdemar Eriksen Racing, der fremskaffede en ny gearkasse til Jonas, så han kunne få mulighed for at køre igen. Og mekanikerne i FSP, med Alex i spidsen knoklede hele aftenen med at få skiftet gearkassen ud. Kæmpe respekt til alle involverede!!

Weekendens store sejrherre, var ikke uventet Casper T. Hansen, der med endnu et hattrick, efter sigende har slået Kevin Magnussens gamle rekord for flest sejre i træk. Han er nu oppe på 9 sejre i streg. Og undervejs fik han også lige slettet Daniel Lundgaards banerekord, så den nye banerekord nu lyder på 58,477 sek.


Casper T. Hansen
(Foto: Motorsporten.dk)

Men han fik kamp til stregen af både Aske Nygaard Bramming og Jonas Lindhard, der dog måtte se Casper smutte afsted, mens de kæmpede indbyrdes om de sekundære placeringer.

Det var tydeligt at se at alle kørere havde prøvet kræfter med den hurtige bane i Padborg. Både Valdemar Eriksen og Line Sønderskov viste også flotte takter, og Martin Harritz fik blandet sig i topstriden i et enkelt heat, hvor han hentede en P3.

Nu venter der en sommerferie, inden det for alvor går løs igen i august. Og hvis alt går som forventet, så vil feltet igen være fuldtalligt til den tid.
Vi glæder os!

God sommer

Dan Knudsen – Klasserepræsentant Formel 5


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 25/06/17 - Padborg Park - Formel 5
  •