Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4

Lundgaard brødre fortsætter med at vinde i Formel 4

Formel 4 
25/06/17 

Christian laver hattrick i Spanien og Daniel tager dobbeltsejr i Danmark
Lundgaard brødrene Christian og Daniel fortsætter deres succes i Formel 4. I Spanien tog lillebror Christian Lundgaard tre ud af tre mulige sejre, da han vandt alle løb ved første afdeling af det spanske mesterskab på Motorland i Spanien. I Danmark havde storebror Daniel Lundgaard også succes i Formel 4, da han ved tredje afdeling af det danske mesterskab, der blev afviklet på Padborg Park, kørte to sejre og en andenplads hjem.
 


Daniel Lundgaard fører an på Padborg
(Foto: Jan Kaiser)

Christian Lundgaard var indsat af Renaults Formel 1 team til afdelingen i Spanien og han viste, hvorfor han er tilknyttet Renault Sport Academy. Første løb kørte han hjem efter at have ført fra første sving. I andet løb tog det ham et par sving mere, før han havde kørt sig fra tredje til første pladsen, men det var til gengæld med en imponerende flot overhaling på ydersiden. Til tredje løb havde Christian fået sin Pole Position annulleret grundet overskridelse af banens kanter med 15 mm. og han startede fra sjette position. Men herfra kunne han i stedet vise sine fantastiske evner, da han med super flotte overhalinger tog de forankørende konkurrenter en efter en, hvorefter han kørte i mål med en føring på mere end 5 sekunder til nummer to.


Christian Lundgaard efter sejr i Sochi
(Foto: SMP Formula 4 NEZ Championship)

”Det var en perfekt weekend” fortalte en glad Christian Lundgaard. ”Det var lige præcis derfor vi var her, så at bevise det ved at køre tre sejre hjem er fantastisk. Og så må jeg sige, at jeg aldrig før har haft det så sjovt i en racerbil, som jeg havde det i løb tre. Jeg vidste jeg havde speeden, så jeg skulle bare ud og gøre mit bedste. Det var nogle fede dueller og overhalinger, f… det var sjovt”.


Daniel Lundgaard vinder to ud af tre løb på Padborg
(Foto: Jan Kaiser)

I Danmark viste storebror Daniel de samme takter, som da han blev dansk mester i Formel Ford 2016 med 13 sejre. Både første og andet løb blev ført fra start til mål. Inden andet løb sad Daniel og fulgte lillebros sejr i Spanien på en iPhone fra cockpittet i sin bil og kort tid efter kørte han selv over målstregen som vinder. Tredje heat startede Daniel fra andenpladsen. Herfra blev det til en god duel med Frederik Vesti. En gang kom Daniel forbi, men Vesti kom igen i udgangen af svinget og Daniel sluttede på andenpladsen 3/10 sekund efter Vesti. På tredjepladsen kom Noah Watt.


Daniel Lundgaard ser Christians løb på telefonen
(Foto: Jan Kaiser)

”Det var en rigtig god weekend” sagde Daniel Lundgaard efter løb tre. ”Jeg ville selvfølgelig gerne have vundet tredje løb også, men mine fordæk var for dårlige, så jeg kunne ikke få fart nok ud på langsiden og den ene gang jeg kom forbi, kom jeg for langt i svinget. Men jeg fik udbygget min føring i mesterskabet og der var ingen grund til at tage nogle store chancer”.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • Padborg Park
  • 25/06/17 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS