Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang til DM i Classic Race på Padborg Park

Road Racing 
22/06/17 

René Prang har noget at køre for, når han i weekenden d. 24. & 25. juni, deltager i anden DM afdeling af Classic Race SuperBike på sin Ducati 916 SP fra 1994.
René Prang vandt suverænt det første løb på Jyllandsringen d 6. maj, men måtte udgå med maskinskade i andet løb dagen efter, hvor han dog først havde sikret sig en solid føring i løbet.
 

Som regerende Dansk Mester i Classic Superbike, Har René Prang derfor virkelig noget at køre for på Padborg Park i den kommende weekend. Opgaven er først og fremmest at køre to gode taktiske løb, og indhente nogle af de tabte point fra Jyllandsringen.


(Foto: Erling Prang)

Med sig til Padborg, har René Prang også efterveerne med smerter fra brækkede ribben, og en skadet fod, som stammer fra to trælse styrt på sin Aprilia RSV4 i Sverige for nylig, hvor han deltog i anden afdeling af moderne roadracing i Superbike på Mantorp Park.


Vagn Jensen (Vagn Jensen Motorcykler) diskuterer opsætning af maskinen med René Prang
(Foto: Erling Prang)

Efter første afdeling i Classic Race SuperBike, er René Prang på en foreløbig tredjeplads, med 25 point for en sejr i første løb. Der køres i alt 4 afdelinger med 2 løb i hver afdeling.

Roadraceren er repareret, og blev afprøvet for nylig ved afvikling af Classic Race Aarhus 21. & 22. maj. Her viste Ducatien sig igen fra den positive side, og kørte som forventet.


(Foto: Erling Prang)

Stillingen i toppen af Classic Race Superbike efter 1. afdeling:

Pl. # Kører 1 2 3 Samlet
1 55 Carsten E. Mortensen 5,5 10 25 40,5
2 25 Niels Bondgaard 10 8 20 38
3 13 Rene Prang 12,5 12,5 DNF 25
4 12 Lars Marholt 6,5 5,5 13 25

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •