Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Den nye dreng i klassen er stadig med

Supertourisme 
20/06/17 

Supertourisme klassen kørte i weekenden på Rugskogen i Norge. Kevin Verner var igen med foran, uden at stråle med sit talent. Weekenden gik rigtig godt, men ikke godt nok.
 

Efter kvalifikationen der endte med en tredjeplads, var der en forhåbning om at noget stort kunne være i vente. Kevin var vild med banen og lærte den hurtigt at kende og derfor fik han en god tid i kvalifikationen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som nummer tre i kvalifikationen skulle Kevin starte første løb som nummer seks. Han får en fornuftig start og får overhalet en enkelt bil i dette løb, så han slutter som nummer 5. Kevin kommer dog til at overhale noget mere i weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb starter Kevin som nummer fire, men kort efter starten må Kevin undvige en konkurrent for ikke at blive påkørt. Han er nu nede som nummer 10. Han kæmper hårdt i løbet og resultatet bliver til en femteplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til weekendens finaleløb vil den unge mand fra Silkeborg forsøge at starte på en lidt anden måde end han plejer. Det kan måske give ham en fordel, men det gør det bestemt ikke og i første sving er han nede som nummer atten. Nu skal der igen kæmpes og da det ternede flag falder har Kevin kørt sig op på en tiendeplads.

”Jeg måtte prøve at satse i sidste løb, men det gik helt galt” siger Kevin Verner efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det var ikke en optimal weekend for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg, med han sikrede sig stadig en del point og ligger stadig nummer 5 i mesterskabet.

Næste gang Kevin Verner skal i bilen, bliver til natløbet på Padborg Park den 2. september. Her vil bilerne køre i mørke og med lys på bilen, hvilket man kun ser denne ene gang om året. Kampen om point til mesterskabet er ikke slut endnu.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Rudskogen Motorsenter
  • 18/06/17 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •