Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Medvind på Ring Djursland til Niklas Voetmann

Yokohama
SuperCup 

20/06/17 
Yokohama

Det var en glad Niklas Voetmann, som forlod Ring Djursland efter weekendens løb i Yokohama Super Cup. Tidtagningen lørdag resulterede i en startplacering som nummer to til heat 1, som skulle køres blot en time efter tidtagningen.
 


(Foto: Steffen Madsen)

I første heat måtte han dog tage til takke med en ottendeplads, da en punktering satte en stopper for håbet om en podieplacering. ”Det er rigtigt ærgerligt, men er der noget at trøste sig ved, så er det at en punktering er vi ikke selv herre over. Så længe det hedder et nyt dæk, så er det let at rejse sig igen. Det havde været langt værre, hvis vi skulle kæmpe med noget teknisk, som vi gjorde på FDM Jyllandsringen til Åbningsløbet” sagde en optimistisk Niklas Voetmann efter første heat.

Heat 2 skulle derfor startes fra startplacering et, da feltet vendes efter de otte bedst placerede fra første heat. Det lykkedes køreren fra Gjern, at holde placeringen hele vejen til det ternede flag, og han passerede derfor målstregen som heatvinder.


(Foto: Steffen Madsen)

Til weekendens tredje og sidste heat, som kørtes søndag, var det derfor fra en startplacering otte Niklas Voetmann skulle kæmpe sig fremad. Og dette må man sige lykkes til fulde, da han kunne slutte weekenden af med endnu en podieplacering, denne gang som som toér. Efter weekendens resultater på Ring Djursland, er den hurtige Silkeborgenser rykket fra en sjetteplads til en andenplads i mesterskabsstillingen i Yokohama Super Cup.


(Foto: Steffen Madsen)

Madbull Racing Presse


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Ring Djursland
 • 11/06/17 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS