Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Problemfyldt Le Mans for Christina Nielsen

Le Mans 
19/06/17 

Le MansLe Mans 2017 indfriede ikke forventningerne for Christina Nielsen og hendes to holdkammerater italienske Alessandro Balzan og amerikanske Brett Curtis. De tre kørere nåede aldrig at spille en afgørende rolle i deres Ferrari 488 GT3 fra Scuderia Corsa. Et motorskifte under torsdagens kvalifikation gav en startplacering bagerst i feltet og selvom teamet avancerede støt og roligt i GTE AM klassen, betød flere små udfordringer, at de aldrig kom med i topstriden.
 


(Foto: Scuderia Corsa)

Med lidt over en time tilbage af løbet, blev Ferrarien med Balzan bag rattet, ramt så hårdt bagfra af en konkurrent, at bilen var i garage i mere end en halv time og derfor var en fjortendeplads den ringe belønning for indsatsen gennem de 24 timer.


(Foto: Scuderia Corsa)

”At gennemføre Le Mans er en bedrift i sig selv” måtte Christina Nielsen nøgternt konstatere efter løbet. ”Le Mans er hårdt på mange måder. Det er fysisk hårdt og i år var det ekstra varmt i bilen. Men det var også mentalt hårdt, da vi blev ved med at blive ramt af små ting, der hele tiden gik galt. Vi skulle konstant forsøge at kæmpe os tilbage, men så kom der nye ting til. Men det er fedt, at være med et team, der aldrig gav op, ligegyldigt hvilke udfordringer der kom. Alle gav deres bedste, også til sidst, da vi fik den hårde påkørsel. Teamet fik bilen færdig, så vi kunne krydse målstregen til sidst. Så selvom det var et løb, der langt fra gav det resultat vi havde håbet på, så er det stadig et fedt løb. Og at få lov at køre bilen over målstregen til sidst var en kæmpe oplevelse”.


(Foto: Scuderia Corsa)

Næste løb for Christina Nielsen afvikles i USA, når hun deltager i IMSA serien, hvor der den 3. juli køres 6 timers løb på Watkins Glen. Her kører Christina også for Scuderia Corsa i deres Ferrari 488 GT3.

Christina Nielsen Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Le Mans
  • 18/06/17 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS