Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Fantastisk dag med nervepirrende ræs på Padborg Park!

Aquila Synergy Cup 
19/06/17 

Aquila Synergy Cup Aquila Synergy Cup havde en fantastisk dag i seriens løb på Padborg Park den 14. juni.
Det skulle vise sig at blive nogle meget spændende løb kørerne skulle igennem i deres Aquila Synergy racere.
Dagens tre heat blev kørt i et strålende sommervejr med højt humør og der var kamp til stregen! Igen viste det sig, at Aquila Synergy Cup har skabt en klasse, hvor køreregenskaber kan være altafgørende.
Løbet blev meget tæt og der var drama til de sidste afgørende sekunder af løbet.
 

I første heat var der grupperinger af fights, hvor kørerne kæmpede intenst og det var spændende til det sidste - Max Brink blev vinder af heat 1.

Det skulle vise sig, at de næste to heat var mindst ligeså nervepirrende med både tyvstart og safety car og Kevin Suenson vandt andet heat i et meget tæt løb med Max Brink. I sidste og afgørende heat var kampen om sejren endnu mere intens og Kevin Suenson og Max Brink kæmpede hårdt - her måtte Kevin se sig slået og Max tog sejren på Padborg Park.

“Det har været en fantastik løbsdag og jeg har kunnet mærke den meget positive stemning, der hersker blandt både kørere, mekanikere og ikke mindst familie, men også fra officials rundt på banen.”, fortæller racerkører Kevin Suenson.

I den samlede stilling fører Kevin Suenson mesterskabet efterfulgt af Max Brink og Mikkel Grundtvig på 3. pladsen. Seriens yngste kører Mikkel Grundtvig fører Young Driver kategorien i serien.

Hos Aquila Synergy Cup ser man frem til næste løb som forhåbentlig bliver mindst ligeså uforudsigeligt og spændende. Her skal teamet hele vejen til Palanga i Lithauen, hvor der venter stor mediedækning for mere end 1 million seere og et tilskuertal på over 100.000. (Kilde: www.racing.it)

Aquila Synergy Cup

Aquila Racing Cars


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 17/06/14 - Padborg Park - Aquila Synergy Cup
  •