Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Dansk trekantdrama i Norge

Supertourisme 
18/06/17 

Igen igen. What a race. Hvad der lignede en let sejr til Frederik Nymark, der startede forrest I heat 2 på Rudskogen, endte med at blive et dansk trekantdrama på norsk asfalt.
 

Michel Nykjær var kommet forbi en Mikkel Mac, der ellers også kørte sig frem, og de to nåede op til Nymark, og i supertæt opgør lykkedes det faktisk for Nykjær at komme forbi, men glæden over at være nr. 1 blev kort, for Mikkel Mac smuttede ikke alene forbi Nymark, han kom også uden om Nykjær.

Så bliver race ikke meget bedre. Det var tre kørere, der virkelig viste deres klasse, og det ser ud til at blive den helt store søndag for Mikkel Mac. Han kan ikke deltage i alle løb i OK MOBIL 1 DST på grund af opgaver på de europæiske baner, så han er uden mesterskabschance, men han kan komme med i Top-8.

Michel Nykjær har også en stor søndag i det norske, og han er nu kun to points efter Nymark i den samlede stilling.
Rossel, der mistede sin turbo i heat 1, kørte sig flot op gennem feltet fra bageste række, og han nåede op på en 7. plads, men chancen for igen at komme i spidsen i OK MOBIL 1 DST er tabt på asfalten på Rudskogen.

Rene Rasmussen var med oppe og blande sig i topstriden, og for første gang i denne sæson viste Nicki Kristensen også, at han kan blande sig med de hurtigste. Han sluttede 4’er.

Kevin Verner var igen med fremme og sluttede 5’er lige foran Henrik Jansen, der altså også viser sin klasse på den norske bane. Ole Petersen var med helt fremme i løbets begyndelse, men han oversatsede i et sving, og den fejl kostede. Han endte på 9. pladsen.

Norske Molly Pettit viste, at hun kan sin hjemmebane. Hendes mål er at komme i Top-10, og det lykkedes lige akkurat for hende. Den anden kvinde i klassen, Nicole Rasmussen, kørte også et godt heat og sluttede på 15. pladsen.

For Jesper Egebart vil modgangen bare ingen ende tage. Han kom slet ikke til start, og Martin Andersen har også store problemer med sin bil i Norge.
> I finalen er Mikkel Mac nu klar favorit, men det kan komme til en ny duel med Michel Nykjær.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 18/06/17 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •