Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel er tilbage i superspidsen

Supertourisme 
18/06/17 

Kevin Rossel sagde det på forhånd. Han er kommet til Norge for at erobre 1. pladsen i mesterskabsstillingen i OK MOBIL 1 DST tilbage. I søndagens tidlige tidtagning gik hans plan i første omgang op. Selv om han måtte overgive sig til 2016-mesteren Michel Nykjær, der som den eneste kom under et minut og 26 sekunder for en omgang på Rudskogen, så var Rossel kun mikroskopiske brøkdele efter.
 

Michel Nykjær fik noteret tiden 1.25.994, og med den tid kunne han sætte 25 points ind på mesterskabskontoen. Han var også hurtig i træningerne, og Nykjær befinder sig tilsyneladende godt på Rudskogen, hvor hans store erfaring fra mange europæiske baner kommer ham til gode.

Kevin Rossel får 22 points, og han fører nu OK MOBIL 1 DST med 212 points, mens Frederik Nymark med 15 points for 6. hurtigste tid nu er 2 points efter Rossel. Det bliver de to, der i denne norske søndag kommer til at køre knivskarpt om kap om den eftertragtede føring i serien. Men det er de ikke alene om.

Michel Nykjær har for alvor meldt sig ind i mesterskabskampen, og Kevin Verner gav i tidskørslen som 3. hurtigst i tiden 1.26.480 et bevis på, at hans flotte debut i supertourisme-klassen ikke bare er begynderheld. Han kan være med helt fremme.

Og åbenbart er Legend Car-klassen en god læreplads for racerkørere. Fra den klasse kommer også Kenneth Jensen, og han er også godt med fremme i denne sæson. Han blev 5’er i tidskørslen.

Mikkel Mac havde været hurtigst i lørdagens træning, men selv om han med 1.26.510 faktisk var endnu hurtigere i søndag morgens tidskørsel, så måtte han i en meget tæt afgørelse nøjes med en 4. plads.

Ole Petersens hurtigste omgang var til en 7. plads, og lige efter fulgte Henrik Jansen. Det bliver således Jansen, der i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 DST starter i poleposition med Ole Petersen lige i sit højre sidespejl.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 18/06/17 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •