Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel klar til sidste slag inden sommeren

Supertourisme 
16/06/17 

DST-feltet indtager den norske bane Rudskogen, hvor Kevin Rossel har gode erfaringer fra. Han satser på, at det kan bringe ham i front inden sommerpausen.
Førstepladsen lurer lige foran ham, og Kevin Rossel har øjnene stift rettet mod den øverste plads på podiet, når DTS-karavanen i denne weekend drager mod nord til Norge. Her blev han sidste år nummer tre, og den bedrift vil han gerne overgå i år.
 

- Jeg er klar til kamp, og det er vigtigt for mig at vise, at vi kan være med fremme, mens vi forhandler om andre muligheder udenfor Danmark. Det vil være rigtigt fedt, hvis vi kan holde sommerpause på førstepladsen, og så ellers bruge de næste måneder på, hvad der ellers skal ske ude i Europa, konstaterer Kevin Rossel, der har givet bilen den helt store tur, efter det viste sig, at han under sidste afdeling i Aarhus havde fået flere skader på materiellet.


(Foto: Kevin Rossel Motorsport / NHC-Foto)

- Den har været helt skilt ad, og det bliver spændende at teste den helt igennem fredag. Jeg vil bare give den et ordentlig drøn, for jeg føler mig godt tilpas, og der er ro på tingene. Det spiller hos Roed Performance, og så er det op til mig at tage kampen op med V6’erne, som umiddelbart godt kunne have en lille fordel på den store bane deroppe, forklarer Kevin Rossel, som har en glasklar ambition, når det går løs på den norske asfalt.

- Jeg ved godt, hvem jeg skal holde øje med, og vi ved alle sammen, hvem der kommer til at være med i toppen. Det er bare sådan, at det letteste er at køre fra hele banden, for så har du slået dem, du skal slå, og det går jeg efter, selvom det er hurtige gutter. Hvis vi skal holde fast i vores ambitioner, så skal der leveres, og jeg prioriterer DTS-serien meget højt, specielt efter den gode start på sæsonen. Derfor kræver det, at du leverer hver gang, for ellers er der rigeligt med kørere, der er klar til at slå til, fastslår Kevin Rossel, som efter afdelingen på Rudskog kan se frem til en pause i DST-serien frem til september, hvor det igen foregår på dansk jord på Padborg Park.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Rudskogen Motorsenter
  • 18/06/17 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •