Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Patrik Matthiesen på en mission

12 Hours 
16/06/17 

Ifølge den sønderjyske racerkører Patrik Matthiesen, er der gået alt for lang tid siden han sidst har været i bilen.
I starten af maj blev det til en førsteplads på franske Magny Cours i 24H Touring Car Championship Series, og det næste løb i serien er 24 timers løbet på italienske Misano den 8-9. juli, altså mere end 60 dage mellem de 2 afdelinger.
 

I de 2 måneder der er gået, har jeg sørget for at holde formen vedlige med fysisk træning, samt utallige timer i simulatoren, udtaler Patrik og fortsætter, derudover har jeg set alle de videoklip og data jeg har kunnet komme til vedrørende Misano banen.

Efter 24 TCE Seriens 2 første afdelinger fører den 18 årige mekanikerlærling GT4 og Rookie klasserne, samt er placeret på en andenplads i det samlede klassement.
GT4 klassen tæller 38 kørere, og det samlede klassement hele 152 deltagere.

Som 15 årig i 2014, udstak jeg en plan for hvordan jeg skulle nå mit mål, at køre Le Mans fortæller Patrik, i den plan fremgik det at jeg fra 2019 skulle begynde at køre langdistanceløb i Europa, det har dog flasket sig således at jeg er 2 år forud for denne plan, hvilket ikke er ensbetydende med at jeg når mit mål før tid.

Efter sommerferien er der yderligere 2 legendariske baner på programmet: Spaniens Formel 1 bane Circuit de Barcelona og Belgiens Spa-Francorchamps.

PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •