Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Comeback´et blev beværligt

Yokohama
SuperCup 

14/06/17 
Yokohama

For Tino Vang Jørgensen blev weekendens løb, i Yokohama SuperCup, på Ring Djursland noget af en udfordring. Bornholmeren (red.) havde ellers set frem til et mere gavmildt comeback, efter at han måtte sidde Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen over.
 

I tidtagningen lørdag bedst som den gode tid skulle sættes, ramte han en Ferrari (Special Saloon Car) som uforudsigeligt var ved at bakke tilbage på banen efter en afkørsel.


Tino Vang Jørgensen
(Foto: Mikael Vang)

Dette betød, at den skadede VW Polo måtte repareres så godt som talenterne rakte til, med bare en time til starten gik til heat 1. Forsinket med bare 1 minut og 15 sekunder måtte han desværre overvære heatet fra pitten.

”Det er så irriterende som noget næsten kan være. Især når vi nu har arbejdet sådan for at få den klar. Men vi må satse på at vise nogle gode takter i heat 2.” sagde en tydeligt frustreret Tino Vang Jørgensen.

Og gode takter blev der vist. Fra start på sidstepladsen lykkedes det at slutte heat 2 på en femteplads, og dermed var en podieplacering indenfor rækkevidde til det sidste heat, som kørtes søndag.

Men efter blot 2 omgange måtte han vinke farvel til håbet om podieplacering og pokal, da en knækket trækaksel satte punktum for løbsweekenden.

”Nu skal vi hjem og slikke sårene, og have bygget bilen ordentligt op igen efter det sammenstød i tidtagningen. Jeg synes, på trods af uheld, at vi fik vist at vi kan være med oppe og lege i den rigtige ende, så der er håb forude” Slutter Tino Vang Jørgensen.

Næste løb for Yokohama Super Cup er på Padborg Park den 24.-25. juni.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: