Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Udfordringer for Yokohama SuperCup

Yokohama
SuperCup 

14/06/17 
Yokohama

Hvis man ser på Yokohama SuperCup som helhed, så var det en udfordrende weekend på Ring Djursland den 10. – 11. juni. En af de mere mystiske udfordringer var, at hele 4 gange punkterede en af deltagerne på venstre forhjul, og hvorfor det lige var venstre forhjul hver gang er der ingen umiddelbar forklaring på.
 

En anden udfordring var en tidtagning der blev kørt sammen med de hurtige Special Saloon Car biler. Dette gik overordnet set godt, lige pånær for Tino Vang Jørgensen i VW Polo, der uheldigvis ramte en Ferrari 458 bagi. Heldigvis for Tino kunne hans bil lappes sammen, men desværre blev bilen færdig et minut for sent til, at han kunne nå at komme med i heat 1. De to Honda Integraer kørt af Chris Poulsen og Jakob Borum havde begge tekniske problemer, og kom desværre derfor heller ikke til start i heat 1. Det betød at heat 1 blev kørt med kun 9 deltagere, men de 9 leverede til gengæld et ganske seværdigt løb med mange gode og fair kampe hele vejen ned igennem feltet. Der var dog ingen der kunne røre Michael Vesthave Jr. i BMW, han førte fra start til mål, og det ligner mere og mere, at det er Michael man skal slå hvis man vil vinde i SuperCup i år. Og havde det ikke været for en punktering, så havde Niklas Voetmann sat sig på andenpladsen.


Der bliver kørt tæt og fair i Yokohama SuperCup.
(Foto: Keld Dohm)

Heat 2 blev også kørt om lørdagen, og her stillede alle 12 biler til start, dog måtte Jakob Borum udgå allerede efter en enkelt omgang. Niklas Voetmann startede på pole, da han var blevet nummer 8 i heat 1, og den position holdt han hele heatet igennem. Andenpladsen blev besat af Michael Vesthave Jr., og Allan Kristensen kørte en fin tredjeplads hjem fra en startplads som sekser. Igen blev heatet kørt på en meget fair vis.


Niklas Voetmann og Michael Vesthave Jr. havde flere tætte og spændende dueller i weekenden
(Foto: Keld Dohm)

Til heat 3 vendes de 8 forreste igen, og det betød, at Chris Poulsen startede i pole. En position han dog ikke kunne holde, men alligevel var han godt tilfreds efter løbet, ikke mindst fordi det stadig er en ny bil for ham, og teamet arbejder fortsat på opsætning af den. Igen i dette heat stod topstriden mellem Michael Vesthave Jr. og Niklas Voetmann, og denne gang trak Michael det længste strå.

Yokohama SuperCups tekniske kontrol tager jævnligt biler ud til ekstra grundig kontrol, og denne gang var det netop Michael Vesthave Jr. og Niklas Voetman, der blev taget ud til kontrol af om de overholder maksimum volumen på motoren, og begge biler blev fundet helt OK.

Næste gang Yokohama SuperCup skal ud og køre bliver på Padborg Park den 24. – 25. juni hvor der køres Midsommerløb.

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: