Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting: ”Jeg mangler lidt held”

DTC 
13/06/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTredje afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship, der i weekenden blev kørt på Ring Djursland, blev ikke til den løbsweekend, som Michelle Gatting havde håbet på. Men hun kunne dog notere sig for fremskridt på den racerbane, som hun ikke tæller blandt sine favoritter.
 

”Det var en op-og-ned-weekend, og først i andet heat begyndte jeg at fange banen,” siger Michelle Gatting.


Michelle Gatting fandt til sidst farten på Ring Djursland.
(Foto: Michelle Gatting Motorsport)

”Man skal komme med et positivt syn på banen, selv om det måske ikke er ens yndlingsbane. Jeg holdt måske lidt igen, fordi jeg har følt, at jeg ikke kørte de rigtige linjer, men efter det første løb satte jeg mig ned sammen med en ingeniør og kikkede på data. Så tænkte jeg over det i ventetiden til andet løb, og så kom det. Jeg kørte rigtig hurtigt i de to sidste heat, og jeg har lært meget.”

I det første af de tre løb kørte Michelle Gatting sig til en ottendeplads, og i det andet lå hun på en tredjeplads, da hun med fem omgange igen måtte rulle i pit med en defekt gearkasse.

”Det var ikke engang noget med, at jeg missede et gear, men tingene bliver slidt, og man ved ikke hvornår, det går i stykker,” forklarer Michelle Gatting. ”Der var slet ingen indikationer af, at den ville gå i stykker. Jeg kunne bare høre, at den i andet gear begyndte at skrælle. Jeg prøvede at køre igennem gearene og de havde også taget skade.”

Uden en reservegearkasse virkede weekenden til at være omme, men så kom et af de konkurrerende teams Michelle Gatting og hendes mekanikere til undsætning.

”Flexlease-folkene lånte os en gearkasse, og så gik mine fantastiske mekanikere ellers i gang,” fortæller hun. ”I pausen inden finalen lå flere mand under bilen i pitten, hvor de fik afmonteret den defekte gearkasse, som var brandvarm, og så fik de sat lånegearkassen på, så jeg var klar til finalen. Mine mekanikeres indsats viser bare, at jeg har et godt team omkring mig, og jeg skylder dem stor tak. Men der skal også lyde en stor tak til Flexlease-teamet. Det viser, at vi har en god sportsånd i DTC og kan hjælpe hinanden, selv om vi er konkurrenter.”

Michelle Gatting kvitterede for indsatsen ved i finalen at køre sig fra 11. til syvendepladsen, men det uheldige andet heat betyder, at hun nu er rykket ned som nummer otte i DTC-mesterskabet. Her køres næste afdeling ved Copenhagen Historic Grand Prix i første weekend af august.

Michelle Gatting Motorsport


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - DTC
  •