Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

FN Rally måtte kaste håndklædet i ringen under Anderup El Rally 2017

Rally 
12/06/17 

Var optimistiske midtvejs i Anderup El Rally
Hos både Frank Nielsen, Louise Bang Christiansen og hele det hjælpende team, var næsen sat op efter et godt resultat ved lørdagens Anderup El Rally 2017.
Bilen var blevet repareret og optimeret efter forrige weekends træning i Horsens.
 

På de fire første hastighedsprøver i Anderup El Rally, var farten i top, og ved frokostpausen kunne Frank og Louise spise deres leverpostejs madder, med visheden om at de førte deres klasse, og lå på en flot generel syvendeplads, blandt langt kraftige biler.


Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen på en af de udfordrende grusveje på Sydfyn.
(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Prøve fem skulle blive skæbnesvanger. Det gik godt på den første del af den hurtige rundbane. Sidst på hastighedsprøven mistede motoren trækkraft, og det var farvel for denne gang.

Det var et skuffet team, som måtte pakke sammen, og få bilen hentet hjem på traileren midt i løbet. Som i al slags motorsport er materiellet, også i rally, udsat for maksimal belastning, hvor Franks motor kører med op til 8.500 omdr./min.

I skrivende stund er skaden på motoren endnu ikke helt klarlagt, men Frank Nielsen regner med at en eller flere ventiler er ”bukket”, og at det atter er en komplet motorrenovering der skal foretages i sommerpausen.


Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen skærer dybt i et sving ud på løst underlag.
(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Teamet er klar til at trække i arbejdstøjet, og lover at være klar til næste afdeling af Mini Rally syd, som køres omkring Vejle i slutningen af august. Mon ikke vi også får Frank Nielsen at se til Rallyshowet i Fårvang den 11. august, så han kan få testet den nyrenoverede motor?

FN Rally

Viggo Johansen
Rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Louise Bang Christiansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: