Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nye muligheder for Rossel

Diverse 
09/06/17 

En god sæsonstart betyder nye muligheder for Kevin Rossel, der har vakt opmærksomhed flere steder. Det betyder et farvel til EM-serien for at tage et skridt op.
Han er med helt fremme i den danske DST-serie, og han fik desuden en fremragende start på den europæiske GT4-serie, som han nu siger farvel til efter bare to afdelinger. Tingene går på alle måder stærkt for Kevin Rossel fra Vejle, der jagter drømmen om Le Mans indenfor de næste par år.
 

- Jeg havde egentligt forventet, at jeg skulle køre hele denne sæson i GT4-serien, men starten her hos Prosport Performance og den gode start med Roed Performance i Danmark, har skabt en masse opmærksomhed. Derfor er vi blevet præsenteret for nogle nye muligheder, som vi lige nu afsøger, og derfor giver det mest mening, at vi allerede nu tager et step op, forklarer Kevin Rossel, der selvfølgelig ikke har noget imod, at tingene har taget ekstra fart.


(Foto: Kevin Rossel Motorsport / NHC-Foto)

- Det, der ligger foran os, er nogle mere attraktive klasser, og så kan det godt være, at der i første omgang bliver tale om nogle test i forhold til et spændende sæde til næste år, men det er bare rigtigt, rigtigt interessant. Det er noget, som vi forhandler om lige nu, og derfor giver det ikke mening at være låst i forhold til GT4, som ellers også har været et spændende bekendtskab. Jeg håber inden længe, at jeg kan løfte sløret for noget mere konkret, men det er fedt, at vi kan se, at tingene går i den rigtige retning, fastslår Kevin Rossel, der lige nu er placeret på en andenplads i den hjemlige DST-serie.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •