Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Teknisk fejl aflyser Nicolaj Møller Madsens GT4-race i weekenden

GT4 European Series 
09/06/17 

Planen var, at racerkøreren Nicolaj Møller Madsen skulle bruge weekenden på GT4-race i Østrig, men det har tekniske udfordringer på hans Porsche Cayman ændret på. Teamet, Prosport Performance, har nemlig valgt at trække bilen ude af løbet. Dermed bliver det svært at nå målet om en EM-titel.
 

For en måned siden betød en teknisk fejl, at Nicolaj Møller Madsen og hans Porsche Cayman endte i barrieren på engelske Brands Hatch. Desværre er det ikke lykkedes at finde forklaringen på den tekniske fejl, og derfor har hans Porsche-team, Prosport Performance, valgt ikke at stille op, når tredje afdeling af GT4-mesterskabet i weekenden køres på østrigske Red Bull Ring.

”Det er både jeg og teamet rigtig ærgerlige over, men jeg forstår også godt, at man ikke tør stille til start, når man ikke er sikker på, at det samme ikke kan ske igen,” siger Nicolaj Møller Madsen og tilføjer:

”Vi gik ind i GT4-serien for at vinde europamesterskabet, men det ser meget svært ud nu. Det ærgrer mig selvfølgelig. Og så ærgrer det mig, fordi jeg under 24-timers løbet for to uger siden var sindssygt godt kørende, og den oplevelse havde jeg glædet mig til at køre videre på.”

Nicolaj Møller Madsen er i øjeblikket i dialog med Audi-teamet Phoenix Racing om fremtiden efter 24-timers løbet, der bortset fra uheldet, som sendte bilen ud af kampen om sejren, gik rigtig godt.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Red Bull Ring
  • 11/06/17 - Red Bull Ring - GT4 European Series
  •