Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Bjerrum Motorsport til Pinse-rallysprint i Horsens

Rally 
09/06/17 

Lars Bjerrum / Henning Kristensen, team - Bjerrum Motorsport - og deres hurtige Ford Puma Kit Car drog pinselørdag d. 3. juni mod Horsens for at køre et rallysprint. Et sprint hvor der ikke kunne scores point til noget mesterskab, men Lars og Henning ville gerne holde kampformen vedlige, så de er godt forberedte, når det går løs i Yokohama Mesterskabs regi, som er teamets primære mål og mesterskab indsats i år.
 

De var godt forberedte og gennemførte en funktionstest med tommel op fredag aften, inden bilen blev kørt på traileren lørdag morgen. Da de kom til Horsens og så den nye prøve, blev Lars og Henning endnu mere opsatte på at gøre en god figur, da netop denne prøve var en rigtig Puma prøve med sving i sving, med ujævnt underlag, og skæve hældninger på vejen.

De gik prøven igennem og lavede noter med stor præcision, om vejforløb, bremsepunkter og placering i sving, således at de kunne køre efter deres vanlige taktik, angreb fra første meter.

Forud for starten er der som altid en gennemkørsel af prøven med max 40 km/t, for lige at se svingene og prøven an, hvilket de også gennemførte. Derefter kørte de tilbage til service området for at få den sidste sluk vand i kroppen, og for at lade det sidste op, inden de skulle starte som bil nummer 5.

Lars Bjerrum, ’Da jeg trykkede på startknappen ville motoren ikke ’turne’ for at starte, vi var klar over at der manglede strøm og fik fat i servicefolkene som var gået ned til prøven for at se rally’.

’Det viste sig at generatoren ikke ladede, hvilket også var vores tanke, så desværre stoppede det før det overhovedet kom i gang. Det var godt nok lidt uheldigt, nu når vi var helt opsatte på at lave et godt resultat på den super fine og krævende prøve, men sådan er motorløb også. Vi har skiftet generatoren hjemmefra inden vi kørte sidste løb i Ringe, så den har højest kørt 30 prøvekilometer, jeg tænker om det er den rigtige jeg har fået, men ok, i stykker er den i hvert fald. Vi skal have det løst inden næste gang vi skal i aktion, som bliver til 2. afdeling af Yokohama Mesterskabet i Ringkøbing’.

Vi kommer igen, mere er der vist ikke at sige til det, heldigvis startede servicevognen, da nøglen blev drejet i den, så var det bare retur til Lemvig...

Allan POST


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: