Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel 4

Der er pres på den 15-årige racerkører, Frederik Vesti!

ADAC Formel 4  
09/06/17 

Hans far solgt hus og hjem for at skaffe økonomi til et sæde i Formel 4 hos det hollandske topteam, Van Ammersfort, og han har selv øget forventningerne ved at sensationelt blive nummer to i et af løbene i den internationale tyske serie på Lausitzring for 14 dage siden.
Men tager det stille og roligt.
 

"Jeg er stolt over familiens støtte og glad for andenpladsen i bare mit andet løb i serien. Den tyske serie er hård, fordi der er kørere med enorme budgetter, men jeg gør bare det jeg kan, og indtil videre er det jo gået godt," siger Frederik Vesti.

Han kører i denne weekend tredje afdeling på Red Bull Ring i Østrig, og han føler sig godt forberedt efter to dages test.

"Jeg var konstant i top-10, og jeg syntes, vi har fundet et godt set-up til weekenden," fortæller han.

Løbet i Østrig betyder, at Frederik Vesti må springe anden afdeling i det danske Renault Formel 4-løb på Ring Djursland i weekenden over.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, når jeg nu fører serien, men det var aftalt på forhånd, at den tyske serie havde førsteprioritet," slutter Frederik Vesti.

Skoleeleven fra Filskov vandt suverænt de tre afdelinger i åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.

For Frederiks far, Peter Vesti, bliver det en meget speciel weekend. Han kan ikke komme med til Østrig og støtte sin søn, da han skal til Ring Djursland med sit team og sine to danske Formel 4-kørere.

"Det er første gang, jeg ikke er med Frederik til race, så det bliver en mærkelig fornemmelse, men må jo bare følge ham på mobilen og på web-tv fra løbet," fortæller Peter Vesti.

Steen Nielsen


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Red Bull Ring
  • 11/06/17 - Red Bull Ring - ADAC Formel 4
  •