Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

FN Rally trænede i Pinsesprint i Horsens

Rally 
09/06/17 

- inden 2. afdeling af Mini Rally Syd turneringen
FN Rallys potente Citroén C2R2 Max var hentet ud af garagen pinselørdag. Det var stamklubben Horsens Automobil og Motor Klub’s Pinsesprint i Horsens, som lagde asfalt til Frank Nielsen træning forud for 2. afdeling af Mini Rally Syd, som køres på Fyn lørdag den 10. juni. Louise Bank Christiansen, som normalt sidder ved siden af Frank Nielsen i rally, var forhindret i at deltage i Pinsesprintet, så her havde Frank fået sin datter lokket til at trække i kørerdragt og styrthjelm.
 

Det var hendes første gang i højre sædet, hvor hun synes at det gik lige vel hurtigt, specielt når passagerne var lidt smalle. ”Hun skal dog nok komme efter det, når hun lige får lidt mere træning, og vænner sig til de høje hastigheder på hastighedsprøvernes ofte smalle og krogede passager.” sagde Frank Nielsen efter rally sprintet.


Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen kørte rigtigt hurtige tider på grus strækningerne ved Süderbrarup i første afdeling af Mini Rally Syd - turneringen
(Foto: rallypics.dk - Viggo Johansen)

På lørdag den 10. juni, er det området omkring Ebberup, nordøst for Assens, som lægger asfalt til det efterhånden traditionelle Anderup El Rally, arrangeret af KDAK/Fyn. FN Rally stiller op med en toptrimmet bil, og et topmotiveret mandskab, bestående af en flok servicemekanikere, og selvfølgelig køreren, Frank Nielsen med Co driver Louise Bank Christiansen i højre sædet.

Frank og Louise vil vise, at det er dem der tager teten i deres klasse. I årets første afdeling af Mini Rally Syd i Tyskland, kørte teamet på mange af hastighedsprøverne de hurtigste tider i klassen, men en skrivebordsafgørelse i forbindelse med sletning af nogle prøver, betød at Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen måtte køre hjem med en 4. plads i klassen i bagagen.
Forhåbentlig bliver det ikke tilfældet i Anderup El Rally, at der skal tages skrivebordsafgørelser. Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen er af den opfattelse, at konkurrencen skal foregå ude på hastighedsprøverne, og ikke bag et skrivebord i rallycentrum efter løbet.


Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen på en af de våde grusede asfaltveje nordvest for Schleswig i første afdeling af Mini Rally Syd mesterskabet
(Foto: rallypics.dk - Viggo Johansen)

Der er rallycentrum ved Ebberup hallerne i Ebberup, hvor man om formiddagen kan se de flotte rallybiler, og om eftermiddagen kan følge kørerne håndtere bilerne ude på hastighedsprøverne.

FN Rally

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Louise Bang Christiansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: