Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Hvem er hurtigst når DTC indtager Ring Djursland?

DTC 
08/06/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMed 20 løbsheat fordelt på 7 klasser er der lagt op til nogle spændende dage når Ring Djursland lægger asfalt til årets DTC Weekend den 10.-11. juni.
Det gælder ikke mindst i Danish Thundersport Championship (DTC) klassen, hvor sæsonen indtil nu har budt på fem forskellige vindere.
 

Jan Magnussen kommer til Ring Djursland med to heatsejre i bagagen og han fører mesterskabet. Men føringen er beskeden og skal helst udbygges på Ring Djursland, da Jan Magnussen ikke kan deltage i alle sæsonens løb på grund af kalendersammenfald med hans aktiviteter hos Corvette i USA.

Og der er flere, der presser på for at komme i front. Den regerende mester Kasper H. Jensen har vist at farten er der, men en punktering i forrige afdeling kostede dyrt på pointkontoen.


Michelle Gatting jagter stadig sæsonens første sejr. Kommer den på Ring Djursland?
(Foto: Ib Trebbien)

Unge Lasse Sørensen væltede til premiereløbet, men kom tilbage i Aarhus og vandt finalen. Hans teamkollega Mikkel C. Johansen har ligeledes en sejr på kontoen, og det samme gælder Jan Magnussen teamkollega, Michael Marcussen.

Der er også grund til at holde øje med en kører som Frederik Schandorff, der med hurtig og stabil kørsel har kørt sig frem til andenpladsen i den samlede stilling, bare ni point bag Jan Magnussen.

Men måske der kommer en overraskelse fra Michelle Gatting eller Ronnie Bremer. Begge har tidligere vist, at de har vinderpotentiale.

Der er nok også mange, der vil holde et godt øje med formelklasserne Formel 4 og Formel 5, der er stærkt besat med unge fremadstormende talenter. I formel 4 har Frederik Vesti haft en formidabel sæsonstart, men der er ingen tvivl om at forfølgere som Daniel Lundgaard, Casper Pilgaard, Christian Rasmussen og Noah Watt vil gøre alt for bryde mønstret.

Ud over DTC og formelklasserne kommer Special Saloon Car, DS3 Cup, 1600 Challenge, Super Cup og Young Timer klasserne på banen, så der er garanti for masser af race på Ring Djursland både lørdag og søndag. Aktiviteterne indledes lørdag klokken8.00 og søndag klokken 9.00

Ring Djursland ligger, som den har gjort siden 1965, ved landsbyen Pederstrup, ikke langt fra Tirstrup på Djursland.

Ring Djursland


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - DTC
  •