Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

DM føringen skal forsvares af Omotorsport

Yokohama
1600 Challenge 

07/06/17 
Yokohama

En fjerdedel inde i sæsonen ligger Omotorsport og Brian Johannesen i front af DIF Danmarksmesterskabet – og den plads skal forsvares denne weekend.
Den 3. afdeling af Yokohama 1600 Challenge skal køres i den kommende weekend på den kuperede Ring Djursland nær lufthavnen i Tirstrup.
 

Banen bringer mange gode minder for teamet fra Låsby, da det var her hvor Brian tog sin allerførste podieplacering tilbage i 2013. Siden da er det blevet til yderligere 12 besøg på podiet.

De to første weekender er det også blevet til en pokal hver weekend, men denne gang skulle der gerne 2 med hjem – og så gør det heller ikke noget at det er de største, der kan fås.

Selv om at det er 6 uger siden at der sidst blev kørt racerløb i teamet, har de ikke gået og trillet tommelfingre. Alt er blevet gennemgået, så alt spiller max, når den kører ud på banen lørdag morgen.

Det bliver der også brug for denne gang, da der kun er 80 minutter mellem træning og kvalifikation, hvorefter at begge løb køres søndag.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og orange Suzuki Swift Sport med nummer 66 i ruden skal i kraft af forrige weekends indkørte resultater have 50kg succesballast. Selvom mange nok gerne ville give deres højre arm for at komme ind at sidde i en racerbil, så er det altså en lidt mere kedelig blyklods der skal spændes fast, der hvor passagersædet normaltvis er.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 08.00
Kvalifikation 09.40

Søndag
Løb 1 9.25
Løb 2 13.50

Omotorsport og Brian Johannesen håber at mange vil tage turen til Ring Djursland og støtte op om teamet, og ikke mindst se noget godt racerløb.

Omotorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Johannesen
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: