Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Et rally med klare forbedringer

DM Rally 
03/06/17 

Det kan godt være, at Bisted Motorsport ikke nåede målet i det nyligt afviklede Juelsminde Rally, men derfor blev løbet alligevel til en god oplevelse for Jesper Bisted og Arly Larsen. For de oplevede klare forbedringer med deres nye Ford Fiesta Super 2000.
 

”Vi var langt bagefter på prøve 1, for jeg skulle lige have mere tiltro til bilen,” siger Jesper Bisted, ”men vi fik mere og mere styr på bilen, efterhånden som rallyet skred frem.”


Selv om Jesper Bisted og Arly Larsen ikke nåede målet i Juelsminde Rally, var løbet på mange måder positivt for holdet
(Foto: Knud Nielsen)

Det forrige DM-rally i påsken endte med en afkørsel for makkerparret, men den efterfølgende tid er ikke blot blevet anvendt på at reparere skaderne, men også foretage nogle forandringer på rallybilen.

”Bilen føltes meget bedre, efter at vi har ændret på spærret i bagtøjet, for det var en helt anden bil. Siden forrige rally har vi også valgt at skifte dækmærke, og de andre dæk var ligeledes en klar forbedring,” forklarer rallykøreren fra Oens. ”Mellem hastighedsprøve 3 og 4 ændrede vi til en anden opsætning af undervognen, og bilen kørte noget bedre.”

Trods forbedringerne på bilen nåede den sorte og grønne Ford Fiesta Super 2000 ikke målet i Juelsminde Rally.

”Den døde pludseligt under en hastighedsprøve,” fortæller Jesper Bisted. ”Vi troede, at det var en tændspole, som var stået af, men selv om vi skiftede tændspolen, kunne den stadig ikke starte. Vi tror, at det er en bøjet ventil.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Juelsminde
  • 27/05/17 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: