Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

24H Le Mans på storskærm

Job & handel 
03/06/17 

Er du til le-Mans og elsker stemningen, men har ikke mulighed for at deltage irl, så har du her den "næst-bedste" løsning, i det helt rigtige miljø, hvor luften også emmer af benzin og motorlyde samt duften af grilll-mad o.m.m. Samtidig med at, al mad og drikkevarer i rigelige mængder, er inden for nærmeste rækkevidde.!
 

Det sker hos Dansk Mad&Fest Service tlf 57803099, Industrivej 6, 4200 Slagelse og afvikles i samarbejde med DTC køreren Mikkel C.

Samtidigt udloddes der 2 gratis ture blandt de 200 først solgte billetter.

Team Mikkel C.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.