Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DHB leverer topmusik på Padborg Park

Diverse 
31/05/17 

Bilfestivalen i det sønderjyske byder på mere end bare oktan og omdrejninger
Bilerne vil naturligvis være i højsædet ved årets udgave af Danmarks Hurtigste Bil, som i weekenden løber af stablen på Padborg Park.
Men pinsens aktiviteter kommer til at omhandle mere og andet end bare oktan og omdrejninger. DHB-weekenden kan nemlig også præsentere en række populære kunstnere i Partyteltet.
 

Fredag aften er det den populære danske hip-hop- og rap-gruppe Ude Af Kontrol, der er et af de musikalske hovednavne. Gruppen har været aktiv siden 2014, og fra scenen leverer Joachim Englando og Munken fantastisk rap, mens Daniel Balken er producer. Trioens popularitet er stærkt stigende. Deres seneste album – Bustum – blev udgivet sidste forår og lå efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk, ligesom Ude Af Kontrol er blevet streamet mere end 23 millioner gange på Spotify.


Ude af kontrol
(Foto: UAK Presse)

På scenen fredag aften kommer også 666, som leverer sin velkendte dance-sound med elementer af hardhouse, techno og trance.

Også lørdag bliver der gang i Partyteltet. Her går ItaloBrothers på scenen, hvor Matthias Metten, Zacharias Adrian og Kristian Sandberg serverer deres kendte New Voc-mixes, og hvor Matthias Mettens stemme spiller en hovedrolle. ItaloBrothers er blandt andet kendt for deres store hit Stamp On The Ground.


(Foto: Italo Brothers)

Udover disse bands vil DJ Junas, DJ Kropz og DJ Wegan også stå for den musikalske underholdning.

Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 04/06/17 - Padborg Park - Diverse
  •