Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest: ”Det var frustrerende”

ADAC GT
Masters 

26/05/17 

Efter en sæsonpremiere på Motorsport Arena Oschersleben i ADAC GT Masters Series, hvor Nicolai Sylvest viste speed i sin Mercedes AMG Team Zakspeeds racer, blev anden afdeling af løbsserien på Lausitzring syd for Berlin noget af en skuffelse for det 19-årige Team Danmark-talent, der endte med kun at få ganske få point på kontoen i de to løb.
 

”Det var frustrerende,” siger Nicolai Sylvest. ”Allerede fredag havde min medkører Nikolaj Rogivue og jeg problemer med bilens styring. Teamet prøvede flere ændringer, men lige meget hjalp det, så teamet tog en chance, nemlig at ændre bilens setup totalt lige før tidtagningen.”

”I tidtagningen pressede jeg bilen til det yderste, men den fungerede stadig ikke, så det blev blot til en tid som nummer 19 af de 28 hold.”


Nicolai Sylvest og Nikolaj Rogivue før starten på Lausitzring
(Foto: Sylvest Motorsport)

Nicolai Sylvest var oprigtig oprevet efter tidtagningen og brugte resten af aftenen på at analysere data med teamet. Fejlen blev fundet og Mercedes-raceren blev udstyret med et nyt setup til det første løb.

”Den kører, som sætter tiden, skal også starte i den, og det var en markant forbedret bil, som jeg oplevede,” siger Nicolai Sylvest, som efter 20 minutter var fremme på 12. pladsen. Men så opstod der et nyt problem. ”Pludselig begyndte bilens frontsplitter sammen med kofangeren at vibrere, så jeg måtte køre i pit og udgå. Men jeg havde da vist at jeg havde farten”

I andet løb var det Nikolaj Rogivue, som startede i bilen, men da hans kvalifikation ikke havde været optimal, skulle han starte bilen fra 23. pladsen. Da Nicolai Sylvest kom i bilen, lå den på en 24. plads og havde fået en skade på fronten, men det lykkedes Jægerspris-køreren at køre den frem til en generel 18. plads og score point til juniormesterskabet.


Resultaterne på Lausitzring blev ikke helt som ønsket
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Det har været en meget frustrerende og uheldig weekend, men jeg vælger at tænke positivt for bilens fejl blev fundet, og jeg viste god fart igen,” siger Nicolai Sylvest.

”Nu kigger jeg frem mod næste løb, som køres i weekenden 9.-11. juni på Red Bull Ring i Østrig. Det er en bane jeg kender, og vi får også en testdag på banen inden løbet, så mine forventninger er høje og jeg tror vi kan lave et godt resultat.”

Løbet kan følges live på adac-gt-masters.de.

Med venlig hilsen
Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Lausitzring
  • 21/05/17 - Lausitzring - ADAC GT Masters
  •