Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh vil have sejr i hjemmebaneløb

DM Rally 
25/05/17 

Den 27. maj skulle gerne blive en dag med den helt store forløsning for Ib Kragh. Her starter han i anden afdeling af årets Danmarksmesterskab i rally, men det bliver et helt specielt løb for ham. Ib Kragh har nemlig været særdeles aktiv i arrangørgruppen bag Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse, som foregår på Juelsminde-halvøen.
 

”Vi har arbejdet hårdt og intenst på at få løbet op at stå, og nu sker det endelig. Det glæder jeg mig til, og jeg glæder mig også til, at der er mange lokale, som kommer ud for at kikke,” siger Ib Kragh.

Fredag aften afvikles der rallyshow i centrum af Juelsminde, hvor en række sponsorer skal have en tur i højresædet af rallybilen, og lørdag middag går det så løs med selve løbet.

”Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kendte området,” ler Ib Kragh, ”men det bliver nyt, at vi først skal køre om eftermiddagen og aften, så vi slutter ved 21-tiden.”

”Vi lægger ud med en prøve på 20 kilometer, så der bliver nok at se til. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang igen, og så skal jeg bare have visket tavlen ren efter skuffelsen ved DM-premieren, hvor jeg sluttede langt nede i rækkerne.”

Ved Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse bliver det ikke Freddy Pedersen, som skal læse noterne for Ib Kragh i den røde og sorte Citroën DS3 R5-racer.

”Freddy havde for længst planlagt en udlandsrejse, inden vi gik i gang med at planlægge løbet,” forklarer han. ”Jeg har i stedet lavet en aftale med min gamle makker, Karsten Isaksen. Sidste gang, der var løb i Juelsminde, guidede han Esben Hegelund til en sejr, og så kan han vel gøre det samme med mig?”

IK Rally Racing
www.ikrally.dk


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Juelsminde
  • 27/05/17 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: