Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

”Nu skal folien slides af spejlene”

Porsche
Super
Cup 

25/05/17 

Mikkel O. Pedersen kæmper sig i weekenden igennem Monacos trange gader
Nu er det Monaco, som venter. Alle gadebaners moder. Her skal ikke bare årets andet europæiske Formel 1-løb køres, men også anden weekend i Porsche Super Cuppen, hvor Mikkel O. Pedersen er med i feltet.
 

”Nu skal folien slides af spejlene,” siger han. ”Det gjorde jeg også sidste år, hvor jeg kørte mit første løb i Monaco. Og det er ikke engang løgn. Der var mærker på spejlene, for det er en bane, hvor vi kæmper om pladserne.”


Mikkel O. Pedersen er klar til at genoptage kampen i Monacos gader. Og han ved, hvad konsekvenserne er. ”Nu skal folien slides af spejlene … og det gjorde jeg også sidste år.”

Løbet i Monacos gader er anderledes end alle de andre løb, som indgår i programmet i Porsche Supercuppen. De foregår på baner med masser af afkørselsarealer og højfartssving. Men det er anderledes i fyrstendømmets gader.

”Det er en fed bane, og jeg er vant til de små baner hjemmefra, hvor man kører hen til et sving og vender,” siger Struer-køreren. ”Monaco minder mere om banerne derhjemme. Den er mere kompakt, og det gør det fedt, og af de baner, jeg skal køre på i år og som jeg kender på forhånd, er det min favoritbane.”

Mikkel O. Pedersen har kørt race i Monacos snævre gader før. Det skete sidste år, og han ved, hvad han skal have fokus på i år.

”Jeg skal ramme opsætningen, så den passer til de to omgange, hvor dækkene virker, og det kan godt blive svært, når vi er 28 biler på en bane, der er tre kilometer lang,” siger han. ”Sidste år satte jeg min bedste tid i sektor et og to, og jeg var klar til at fortsætte i sektor tre, men så var der en, som satte bilen i væggen, og så blev det ikke til en god omgang. Det skal jeg prøve at time bedre denne her gang.”

Fredag formiddag skal Mikkel O. Pedersen køre kvalifikation i Porsche Supercuppen, mens løbet søndag formiddag.

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Monaco
  • 28/05/17 - Monaco - Porsche Super Cup
  •