Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel har lånt førstepladsen ud

Supertourisme 
26/05/17 

Det blev en forfærdelig weekend i Aarhus for Kevin Rossel, der måtte afgive den samlede førsteplads. Den satser han dog på hurtigt at tilbageerobre.
 

Finalen i Classic Race Aarhus blev skæmmet af et grimt uheld, og det var heller ikke nogen god weekend for Kevin Rossel på det personlige plan. Han blev presset ud i betonbarrieren i et heat, og han fandt generelt aldrig formen på en bane, der adskiller sig meget fra de øvrige i serien.

- Heldigvis gik det ikke værre end som så, men vi behøver bestemt ikke have flere af den slags weekender. I det hele taget var der ikke meget positivt at tage med hjem, selvom både bane og omgivelser var fine oplevelser. Det gik ikke, som vi havde håbet, og vi må bare erkende, at der i løbet af en sæson kommer både gode og dårlige weekender i det her tætte felt, fastslår Kevin Rossel, der på trods af de manglende resultater i Aarhus stadigt er med helt fremme, hvor det er sjovt. Fra andenpladsen har han kun fem point op til spidsen af tabellen, og den går han målrettet efter at kapre igen.

- Jeg satser stærkt på, at jeg har førstepladsen tilbage efter næste afdeling i Norge, for den har jeg kun lånt ud, lyder det med et stort grin fra Kevin Rossel, der ikke desto mindre er ganske seriøs, når det gælder placeringerne.

- Det er klart, at den sidst weekend var et skridt tilbage, men det må vi tage med, og vi står stadigt stærkt i forhold til vores store ambitioner om at være med hele vejen. Det er efter sådan en omgang, at vi skal vise vores karakter og blive ved, og jeg ved, at der bliver lagt mærke til, når man formår at hive sig selv op. Det er generelt en vigtig sæson for mig, for der sker en masse rundt omkring, og det lader til, at der er ved at åbne sig flere muligheder for fremtiden. Derfor skal jeg blive ved med at præstere i mit sæde hos Roed Performance, for der er alle muligheder til stede for at skabe resultater.

Næste afdeling i DST-serien køres på den norske bane, Rudskogen, den 17. og 18. juni.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •