Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Syddjurs Racing og Classic Race Aarhus 2017

Youngtimer 
24/05/17 

Det blev ikke helt det Classic Race Aarhus, som Henrik Thomsen og Syddjurs Racing havde håbet og troet på, inden løbsstart lørdag morgen.
Det var Henriks anden deltagelse på den charmerende gadebane, og den erfaring kunne han trække på ved lørdagens tidstagning, hvor han med tiden 1:33,980 sikrede sig en startposition som 2’er i klassen.
 

Mens bilen og motivationen var helt i top, så gik heat 1 på ingen måde efter planen. Henrik får relativt tidligt tildelt det sorte flag på grund af ‘manglende respekt for flagsignal under Safety Car’, hvor dommerne vurderede at Henrik havde kørt for stærkt i gul flagzone.
Som følge af udelukkelsen startede Henrik bagerst i heat 2 søndag morgen. Men med omgangstider ned til 1:33,265 bevæger han sig sikkert op gennem feltet og ender på en fjerde plads i klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Finalen skulle stå søndag aften, men på grund af en voldsom ulykke i Danish Superturisme-klassen besluttede løbsledelsen at afbryde DST-finalen samt aflyse Youngtimer-klassens finaleløb.

Alt i alt blev det ikke til meget reel køretid til Henrik, som selvsagt havde ambitioner om at forbedre dén fjerde plads, som han hev hjem, da han debuterede i Youngtimer-klassen tilbage i 2014. I 2016 blev teamets Peugeot 106 GTi kørt af teamet anden kører, Rasmus Pedersen, som endte på en samlet tredje plads.

Løbskalender:
17. - 18. juni, Rudskrogen, Norge; 4 timers race
24. juni, Padborg Park; 4 timers race
3. september, Padborg Park; 6 timers race

Syddjurs Racing
facebook.com/syddjursracing

Camilla Vissing Mogensen


Læs mere om:
  • Henrik Thomsen
  • Syddjurs Racing
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Youngtimer
  •