Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

”Hvad sker der med Kim Lund?”

DTC 
23/05/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDette var et spørgsmål på flere læber i weekenden, hvor mere end 40.000 mennesker var mødt op til det enestående byløb Classic Race Aarhus.
For Kim Lund Johansen blev weekendens træninger, tidtagning og tre løb nemlig ikke noget videre at skrive hjem om.
 

Allerede inden arrangementet rigtigt startede, kunne teamet konstatere, at grundlaget for at være konkurrencedygtig var minimalt.


(Foto: Kimersfoto.dk)

”Vi fik et råd fra en anden DTC-kører om at tjekke bilens ramme - og den er desværre i så dårlig forfatning, at vi må have en ny. Samtidig har vi en udfordring med vores støddæmpere, som ikke ligefrem letter situationen” siger en lettere frustreret Kim Lund Johansen.

”Kasseapparatet arbejder lidt på højtryk lige nu, så vi måtte også prioritere at få en hel bil med hjem, mere end at vinde placeringer i starten velvidende at vi er 2-3 sekunder langsommere, og så risikere at sætte bilen i betonvæggen. Var det sket, så havde løbet for alvor været kørt for os”

Madbull Racing har allerede været udfordret på en del fronter, og håber nu på lidt medvind på Ring Djursland, hvor sæsonens tredje DTC-afdeling køres om blot tre uger.

Når man som Kim Lund Johansen kommer med betegnelsen vanevinder fra flere andre klasser, er det en stor pille at sluge, når tingene ikke helt vil flaske sig. Dette er han ikke selv bleg for at indrømme.

”Det er da svært, at omstille sig fra at fejre sejr, til at skulle fejre selv de mindste forbedringer. Det gælder både for mig og for mit team. Men det er også sundt at prøve, og jeg ved vi har et hold som står stærkt- også i modgang. Mon ikke det så også bliver en større oplevelse, når vi så får succes med det? Det tror jeg på” Slutter Kim Lund, som understreger at der dog var lyspunkter, da teamet forbedrede omgangstiderne igennem weekenden, og kørte et tilfredsstillende finaleheat.

Ramme-arbejdet forventer teamet dog først at foretage inden Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i august. Inden dette løb er der planlagt testdag, som er den bedst mulige forberedelse til et løb efter en så markant ændring, som et rammeskift er.

Trods det faktum, at de gode resultater udeblev fra gaderne i Aarhus, så var der en fantastisk god stemning, og masser af ros til teamet fra gæsterne i Madbull Racing´s telt.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •