Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Uhyggelig finale på stor weekend

Supertourisme 
21/05/17 

Åh nej! En succesrig motorsportsweekend i Aarhus, hvor Nikolaj Møller Madsen i OK MOBIL 1 DST blev én af de helt store vindere, endte med en uhyggelig finale, der gav en rystende afslutning på Classic Race Aarhus. Et voldsomt sammenstød mellem Christian Loft og Jesper Egebart betød, at begge bilen blev slynget ud mod publikum, hvor hegnet gav faretruende efter.
 


Tæt duel om førstepladsen
(Foto: Brian Staal)

Lyden af ambulancer gav et sus gennem publikum, men endnu er det uvist, hvor alvorligt skaderne er. Begge kørere kom selv ud af de knuste biler ved egen hjælp, men det var en rasende Jesper Egebart, der følte, at Christian Loft havde skylden for sammenstødet.

Stemningen var naturligvis trykket specielt i supertourisme-lejren, der fik alt andet end den ønskede finale på klassens første optræden i Classic Race Aarhus.

Efter et tidligere sammenstød havde Christian Loft store skader på sin bil, og en flagrende front og sidespejl spærrede noget for hans udsyn. Han skulle nok have været vist flaget for teknisk defekt, så han var taget ud, inden det gik galt.


Christian Loft
(Foto: Brian Staal)

På det tidspunkt havde Nikolai Møller Madsen endnu engang lagt sig i spidsen, og det var for fjerde gang ud af lige så mange mulige, og han fik virkelig vist sin klasse.

Det samme gjorde både Ole Petersen og Michel Nykjær, og også både Martin Andersen og Kevin Verner viste, at de med rette hører med i toppen i årets OK MOBIL 1 DST. Specielt var det imponerende, at Kevin Verner hold sig helt ude af alle sammenstød og sluttede med en bil, som allerede er klar til næste løb i Norge.

Kevin Rossel førte supertourisme-mesterskabet efter de to første løb på Padborg Park og Ring Djursland, men han havde en rigtig dårlig weekend i Aarhus, og det er en listig Frederik Nymark, der nu fører, men både Michel Nykjær og Ole Petersen har for alvor meldt sig ind i mesterskabskampen.

OK MOBIL 1 DST fortsætter på Rudskogen om tre uger.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •