Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Startrækkefølge i top-3 holdt til mål

Supertourisme 
21/05/17 

I søndagens 2. heat i OK MOBIL 1 DST i Classic Race Aarhus startede Nikolaj Møller Madsen forrest med Michel Nykjær og Ole Petersen lige efter sig. Det var også rækkefølgen 15 minutter og en ekstra omgang senere, og for Nikolaj Møller Madsen ser det ud til at blive den helt store Aarhus-weekend. Han viser nu hele sin klasse i Smilets by.
 


Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Brian Staal)

Michel Nykjær var en lige så sikker 2’er, selv om Ole Petersen med tiden 1.13,237 satte ny banerekord for klassen og måske også havde fart nok i bilen til at forsøge at komme forbi de forankørende, men han viser stor klasse her i weekenden som en hurtig kører, der også tænker sig om og ikke sjusker med de vilde overhalingsforsøg.

On ingen kan i hvert fald beskylde Ole Petersen for en spærre. Selv om Martin Andersen kørte et nyt flot heat og virkelig har etableret sig i superklassen i dansk motorsport, så var han på en 4. plads ikke i nærheden af Ole Petersen.


Ole Petersen
(Foto: Brian Staal)

For den førende i supertourisme-mesterskabet, Kevin Rossel, blev det et rædselsheat. Lige efter start blev han presset ind i betonbarrieren, og så var hans bil færdig med at køre, og Rossel sætter sin føring over styr.

Kevin Verner startede 5’er, og han blev 5’er, og Frederik Nymark startede 6’er, og der blev han også i hele løbet. Mikkel Mac startede fra en position som 8’er, og han var én af de få, der også lykkedes med en overhaling, hvor han kom forbi Christian Loft, men det lykkedes ikke for Mikkel Mac at komme længere frem i feltet.

I finalen kl. 17.15 er det igen Nikolaj Møller Madsen, der starter fra pole osition, og igen er det med Michel Nykjær og Ole Petersen lige efter sig med Martin Andersen som 4’er og Frederik Nymark som 5’er, og han har nu lagt sig i spidsen i mesterskabsserien.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •