Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel: En ny udfordring i Aarhus

Supertourisme 
20/05/17 

Sejren på Ring Djursland giver Kevin Rossel blod på tanden, når den samlede førsteplads i DST-serien skal forsvares til Classic Race i Aarhus.
Når Classic Race i Aarhus løber af stablen i denne weekend, er det første gang, Kevin Rossel prøver kræfter med bybanen. Derfor er han spændt før den tredje afdeling af DST-serien, men det får ham ikke til at skrue ned for ambitionsniveauet.
 


(Foto: Kevin Rossel Motorsport/NHC-Foto)

- Jeg har aldrig kørt der før, og det er også første gang for serien, så der er mange af os, der ikke helt ved, hvad vi går ind til. Nu fik jeg kørt lidt simulator, og jeg har set lidt on board-video fra andre løb, så jeg kender udformningen lidt, og så er det ellers bare at forberede sig som sædvanligt. Det er ikke den mest komplicerede bane, men det er selvfølgelig lidt tricky, at der er mure omkring, og det skal jeg lige vænne mig til, fastslår Kevin Rossel, som vil fortsætte den udvikling, der har bragt ham helt til tops i tabellen efter de første to afdelinger.

- Det bliver ekstremt vigtigt at sætte en god tid til tidtagningen, fordi det kan blive svært at overhale, og så bliver top 8 heller ikke vendt om, som vi plejer at gøre. Det har også vist sig, at feltet er så tæt, at der skal kæmpes for hver plads, og det gælder om at få alle de point samlet ind, som man kan hver gang. Jeg ved i hvert fald godt, hvor jeg helst vil være i feltet, når det første heat sættes i gang, kommer det med et smil fra Kevin Rossel, der ikke har fået mindre tro på tingene efter sejren på Ring Djursland.

- Det var en forløsning, fordi vi har været meget tæt på i et stykke tid, og det viser bare, at det er et team, der arbejder godt med tingene. Det giver også bare endnu mere blod på tanden, og det er nødvendigt i en sæson, hvor konkurrencen er ekstrem. Alt skal flaske sig for at vinde mesterskabet, men nu går vi i første omgang efter at vinde i Aarhus, og så skal der bare sættes så meget som muligt ind på kontoen i mesterskabskampen, slutter Kevin Rossel, der ligger på førstepladsen i DST-serien med 172 point, og dermed har han et forspring på 14 point til den nærmeste forfølger.

Kevin Rossel Motorsport
Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •