Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner er spændt på weekenden

Supertourisme 
18/05/17 

Selv om Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg ser frem mod en weekend imellem betonklodserne i Mindeparken i Århus, tænkes der stadig på sidste weekends løb som sluttede med en lille overraskelse efter Kevin var kommet ud af bilen.
 

Efter løbet på Ring Djursland lå Kevin nummer fire i mesterskabet, men efter løbet var flaget af, blev en konkurrent idømt en tidsstraf på tyve sekunder, hvilket betyder at Kevin Verner faktisk møder op som nummer tre i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det er dog også med en blandet fornemmelse at Kevin ser frem til weekendens løb. Dels ved han fra sin tid Legend bilen at beton slår hårdt, omvendt har han fordelen ved at have kørt på banen før.

”Jeg tror jeg kan udnytte min viden om banen fra min tid i Legend cuppen. Jeg tror at det kan give mig fordele både i kvalifikationen og løbet” fortæller Kevin inden weekenden.

Både Kevin Verner og ARTS teamet er overraskede og stolte over at være så langt fremme i mesterskabet, men fastholder at i år er et læreår, så Classic Race Aarhus er frem for alt med til at give mere erfaring.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • ARTS Motocross
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •