Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Frederik Nymark ser frem til CRAA

Supertourisme 
18/05/17 

Sidste weekend på Ring Djursland startede med tekniske problemer for Frederik Nymark og Nymark Racing. Denne weekend har både kører og team en lille fordel, som man håber kan bidrage til en pointgivende weekend.
 

De tekniske problemer med Frederiks bil på Ring Djursland, betød at han fik en dårlig kvalifikation. Det blev også en hård kamp for at hente gode point til mesterskabet , selv om Frederik sluttede på en flot tredjeplads i finaleløbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er tjekket igennem og klar. Det samme er Frederik som føler sig godt rustet til Classic Race Aahus. Frederik ser det nemlig som en fordel at han tidligere har på banen, da han kørte Legend Car, og at han faktisk fik kørt nogle opvisningsomgange i sin Supertourisme bil ved sidste års arrangement.

Frederik Nymark og resten af teamet glæder sig til weekenden på bybanen i Mindeparken i Århus, hvor de håber på et godt race og at hilse på de mange gæster som kigger forbi.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •