Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Succes-debutant har fordel i Aarhus

Supertourisme 
18/05/17 

Kevin er et rigtig godt racernavn. Naturligvis især, når efternavnet er Magnussen. Men i superklassen i dansk motorsport er Kevin også et fornavn, der bliver holdt øje med. Kevin Rossel fører OK MOBIL 1 DST efter Padborg Park og Ring Djursland. Det er ikke den helt store overraskelse. Til gengæld er det lidt af en sensation, at der også er en Kevin på 3. pladsen i mesterskabet. Kevin Verner fra Silkeborg er denne sæsons helt store succes-debutant i supertourisme-serien.
 

Og når OK MOBIL 1 DST fortsætter i weekenden i Classic Race, kommer netop Kevin Verner til Aarhus med en fordel. Han har nemlig allerede erfaringer med den specielle bybane.
- Det er sådan set en enkel bane med fire langsider og fire sving, men det er supervigtigt at kende underlaget, for det er der, faren lurer, og det vil være en fordel at have kørt på banen før.


(Foto: Brian Staal)

Det er en bane med omgivelser, der gør ondt at slå sig på. Det ved Kevin Verner af erfaring. Det var i Legend-klassen i 2014, hvor Frederik Nymark mistede grebet lige foran Kevin Verner, og så mistede han også kontrollen med den lille racer og ramte betonbarrieren.
- Man slår sig altså lidt mere på beton end i en sandkasse, som Kevin Verner siger det med et smil.

Han vandt Legend-mesterskabet i 2016, og han var også med helt fremme i Aarhus.
- Det er vildt spændende at køre i Aarhus, og jeg har store forventninger til weekenden.

Frederik Nymark og Kevin Verner er ikke de eneste, der stiller op i Aarhus - nu i supertourisme-klassen - med værdifulde erfaringer med banen. Det samme er tilfældet for Kenneth Jensen. Han har også tidligere deltaget i Classic Race i en legendbil.

De tre har allerede vist, at de i denne sæson er med helt fremme blandt de hurtigste i superklassen. Kevin Verner er dog den største overraskelse.
- Vi havde håbet på, at jeg kunne klemme mig ind blandt de otte hurtigste, men at jeg nu er 3’er efter de to første løb er langt over vores egne forventninger i teamet.

Kevin Verner er begejstret for at køre i OK MOBIL 1 DST, og han er én af dem, der også taler pænt om sine konkurrenter i klassen.
- Jeg synes faktisk, at der bliver kørt fair race.

For Kevin Verner og supertourisme-feltet bliver den indledende tidtagning endnu vigtigere end på de andre baner. I Aarhus bliver der nemlig ikke vendt om i rækkefølgen på de otte hurtigste til 1. heat, og det sker heller ikke til 2. heat, og køreren med den hurtigste omgang kan dermed have sat kursen mod en fantastisk weekend.

Men på den bane kan alting ske.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •