Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - 24H løb på Circuit of the Americas

Job & handel 
17/05/17 

 
 
 

Team Sally Racing tilbyder sæde til 24 timers løbet 10-11-12 November 2017 på den legendariske Formel 1 bane Circuit of the Americas i Austin Texas.

Løbet bliver arrangeret af det Hollandske Creventic som afholder alle 12 og 24 timers løb som Team sally Racing har deltaget i siden 2009. Læs mere om serien på www.24hseries.com

Vi stiller op i en nybygget Renault Clio III Sport som bliver bygget op efter 24H Series Reglement. Vi sørger for alt vedr. bil, mandskab, catering, Der vil være mulighed for Sponsor arrangement. Hotel, rejser og andet vil vi være behjælpelige med.

Da det kræver stor planlægning at få sendt alt udstyr af sted, er vi allerede i gang med at få alt arrangeret, derfor ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt hvis det har interesse.

Kontakt for mere info
Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally Tlf. 22486055 Mail. msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.