Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Djursland-weekend får et efterspil

Supertourisme 
15/05/17 

Selv om supertourisme-racerne har forladt Ring Djursland, så har weekenden i OK MOBIL 1 DST fået et efterspil, der betyder, at det endelige resultat endnu ikke er kendt.
Hovedpersonen i det drama er sønderjyden Ole Petersen.
 

Han stod med en stor flot pokal efter en 2. plads i finalen, og han troede på det tidspunkt, at han kunne tilskrive sin mesterskabskonto i superklassen med 22 points.

Men han kom også til at stå skoleret bag dommernes lukkede dør. Årsagen var en protest fra Kenneth Jensen, der mente, at Ole Petersen smækkede døren i for sin konkurrent i første sving efter starten, hvilket sendte Kenneth Jensen en tur rundt ude i græsset.


(Foto: Brian Staal)

Dommerne idømte Ole Petersen en straf på 20 sekunder, og det sendte køreren fra Bredebro ned på en 12. plads, og i stedet er det nu kun ni points, som Ole Petersen kan sætte ind på sin konto, og han mister sin 3. plads i den samlede stilling.

Det er dog en kendelse, som Ole Petersen-lejren ikke umiddelbart kunne acceptere. Det skyldes blandt andet utilfredshed med, at dommerne gjorde konkurrenten Frederik Nymark til hovedvidne i sagen. Han kunne have en personlig interesse i en afgørelse, der gik Ole Petersen imod, for det ville være en pointsmæssig fordel for Nymark.

Alligevel har Ole Petersen nu besluttet at tage dommen til efterretning. Han skal dog ikke aflevere nogen pokal. Den tog han nemlig slet ikke med hjem fra Djursland. Under alle omstændigheder betyder sagen, at rivaliteten i toppen af superklassen er skruet endnu nogle grader i vejret inden weekenden i Aarhus. Det blive så tæt.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •