Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Den nye dreng i klassen

Supertourisme 
16/05/17 

Efter en stabil indsats på Ring Djursland har flere udråbt Kevin Verner til ’den nye dreng’ i Supertourisme klassen. Efter anden løbsweekend har Kevin da også vist at han er en konkurrencedygtig og stabil kører, som der skal holdes øje med.
 

Allerede under kvalifikationen viste Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg at deres gode resultat på Padborg Park ikke var en enlig svale. Med en plads som nummer seks ud af toogtyve biler var teamet godt stillet til weekendens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød at Kevin skulle starte som nummer tre, da man vender startrækkefølgen på de otte første fra kvalifikationen. På første omgang bliver Kevin presset lidt hårdt af en konkurrent. Omgangen efter overhaler han den selvsamme konkurrent, i det selvsamme sving og holder sin andenplads til målflaget.


(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb starter Kevin som nummer syv og til trods for at kampen om pladserne foran i feltet er meget hård, lykkedes det Kevin Verner at få kørt sig en placering hjem som nummer seks og det blev klaret uden skader på bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg skal starte som nummer seks i finaleløbet og den placering vil jeg gerne holde, så har jeg indfriet forventningerne til mig selv og kan være tilfreds når jeg kører hjem” sagde Kevin inden han kørte ud til finaleløbet.

Forventningerne blev indfriet og lidt mere, for løbets udvikling gjorde det muligt for Kevin, at komme i mål som nummer fem.
”Jeg er tilfreds med weekenden” lød det kort fra Kevin efter sidste løb og fortsatte ”Vi betragter året som et lære år og vi er kommet rigtig fornuftigt i gang”.


(Foto: Motorsporten.dk)

’Den nye dreng’ har da også noget at være glad for! Efter to løbsweekender er han nummer tre i mesterskabet, foran flere af de etablerede navne i klassen. Der bliver spændende at følge ARTS og den unge racerkører fra Silkeborg, som allerede i den næste weekend skal på bybanen i Århus.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •