Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

High Class Racing atter på podiet

ELMS 
14/05/17 

Anders Fjordbach og Dennis Andersen var igen flyvende i European Le Mans Series.
Lidt skuffet!
Det var Anders Fjordbach og Dennis Andersen efter anden afdeling i LMP2 i European Le Mans Series på Monza i Italien.
 

De sluttede som i åbningsløbet på Silverstone som nummer tre, men sejren var inden for rækkevidde i løbets slutfase.

Derfor skuffelsen.

"Vi blev tvunget til, fra andenpladsen og med ti minutter tilbage, at tage et pitstop for at tanke og det kom til at koste dyrt," fortæller Anders Fjordbach fra Monza. "Vi havde ikke tid til at skifte til nye dæk og med kun seks sekunders forspring til nummer tre og kun tre minutter tilbage af løbet, blev vi overhalet og mistede andenpladsen," fortæller Anders Fjordbach.

Efter den flotte tredjeplads på Monza ligger Dennis Andersen og Anders Fjordbach nummer tre i teammesterskabet i European Le Mans Series og på en delt syvendeplads for kørere i deres High Class Racing Dallara-Gibson.

"Selv om vi med lidt held var sluttede længere frem på Monza, er sæsonstarten absolut godkendt. Vi ligger nummer tre i mesterskabet, og det er mere, end vi havde forvente inden sæsonstarten," siger Dennis Andersen, der overtog bilen midt i løbet på andenplads efter en forrygende start af Anders Fjordbach, og leverede den tilbage i samme position efter sublim kørsel.

Næste løb for de to danske High Class Racing-kørere er den 23. Juli på Red Bull Ring.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • High Class Racing
  • Monza
  • 14/05/17 - Monza - ELMS
  •