Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - DAB Leyland Motorsport bus

Job & handel 
14/05/17 

 
 
 

DAB bus som er ombygget og omregistreret til lastbil, så den kan bruges til motorsport. Den blev synet sidste år og skal synes igen nu for, at komme på plader. Bussen har gået 613.000km. Den er lavet sådan der er plads til at 5 mennesker kan sove i bussen, da den er indregistreret som lastbil kan den køres på alm lastbilkørekort og man kan have 8 passagerer+1 chauffør i bussen.


Der er rigtig meget udstyr i den, som er super praktisk til dens anvendelse: Ombygget bagende så der kan læsses rigtig brede biler, siddepladser til 8 mennesker, stort køleskab, lange ramper til læsning af lav bil, 12v system til ekstraudstyr, Anlæg med navigation, bakkamera, fjernbetjent spil, køleskab, LED lys både indvendigt og udvendigt. 2x 3m udvendige markiser, fyr til varme indvendigt, anhængertræk til 2500kg, medfølger 24v CTEK lader(til når bussen står stille), stik til 220v udvendigt, når man ligger på pladsen under race eller bare for at holde køleskabet koldt.

Pris: 105.000kr
Kontakt:
Claus Zibrandtsen
tlf: 3143 7227
email: Claus.Zibrandtsen@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.