Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Dobbelt dækket Racetrailer

Job & handel 
14/05/17 

 
 
 

Volvo FM 9 4x2 trækker med aut.gear, A/C , Sovekabine, fartpilot mm . årgang 2003, kørt som fragttrækker i dk! km 1000000, velholdt og løbene serviceret.

Trouillet Dobbelt dæk Trailer.
Bygget med plads til to biler på øverste dæk og køjerum med 6 sengepladser med skabe.
Nederste dæk, værksted med opbevaring, samt living med rundsiddegruppe, komplet køkken m/køle/fryseskab, ovn, microbølgeovn, induktionsplader mm.
Forrest på trailer stuverum til telt/gulv mm stor vandtank.
Trailer er Fransk indreg. Årgang 1988 - Nye Dæk og Bremser fra 2016 ! Den er ikke klargjort ! (har sidst været med ude til race i 2014).

Nyere Kibi telt og gulv ca 8X12 mm +

Pris kr 120000 - samlet + m Der kan evt. tages bil/varebil i bytte
Per Sørensen
28267826/ 21575467


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.