Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

En tæt superduel blev væk

Supertourisme 
14/05/17 

Der var lagt op til den helt store duel mellem rivalerne Frederik Nymark og Kevin Rossel i 2. heat i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland, men spændingen holdt kun til det første sving. Det kom Nymark hurtigst ud af, og der blev han så i resten af løbet uden at Rossel på noget tidspunkt kom helt op til den førende.
 

Kevin Rossel kører mere velovervejet i denne sæson end tidligere, og han var klar over, at 22 points for en 2. plads også vil være godt for hans mesterskabskonto.


En perfekt start på kampen om det Nordeuropæiske Mesterskab for Børge Holm og Jørn Mørup, der vandt begge de danske afdelinger og samtidig bragte sig i spidsen i DM kampen.
(Foto: Brian Staal)

Også selv om Frederik Nymark scorede 25. Nymark havde uro i teamet både før tidtagning og 1.heat, men i 2.heat var han suveræn.

Michel Nykjær blev en lige så sikker 3’er med afstand ned til Jesper Egebart på 4. pladsen med Kenneth Jensen, Kevin Verner og til sidst også Mikkel Mac lige i bagskærmen.

For Rene Rasmussen blev det heat en skuffelse. Efter en 3. plads i 1. heat kørte han ind i den store nedtur og udgik tidligt i løbet.

I finalen er det Kevin Rossel, der starter fra pole position. Nærmest er Michel Nykjær med Jesper Egebart og Ole Petersen i 2.startrække.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •